fotbollströjor vinna efter att framgngsrikt leverera barcelona
نوشته شده توسط : matchtröja

Pep Guardiola kunde slutligen vinna efter att framgångsrikt leverera Barcelona contra Manchester City vann med en poäng 3-1.Guardiola sa att fotbollströjor de lyckats vinna mot världen 'bästa laget. Tre mål Manchester Citys födda från fötterna Gundogan (2) samt en vacker frispark från Kevin de Bruyne, medan Barcelona endast kunna göra mål satt genom Messi.Guardiola prisade fullgörandet av sina spelare efter att ha upplevt en svår tid i vissa tidigare juventus tröja spel. den 45-åriga tränare sade att staden lyckades vinna mot de bästa klubbarna i världen och det är en viktig huvudstad.

Våra resultat 11 mot 11 vid tiden i Barcelona på 38 minuter i den första hälften av bättre av matchen, sade Guardiola. I 38: e minuten av första halvlek såg vi det bästa laget i världen. Vi är i stora problem. Jag känner barcelona tröja om Barcelona gjorde sitt andra mål, var spelet selesai.Tapi detta är fotboll, precis som när Fernandinho halkade och ge möjligheter Messi mål för Barcelona i den första etappen. Det första målet vi lyckats förändra spelet. Våra spelare måste inse att de dåliga stunder i matchen var över.